zondag 7 oktober 2012

Zaterdag 6 oktober 2012

Zelfs na een goede nachtrust heb ik vandaag een rotdag. Veel verdriet.
Vanaf woensdag voel ik me al aanhoudend verdrietig. Het lukt me even niet om mijn positieve houding te herstellen.
Ik laat het maar voor wat het is. Verdriet mag. Dus vandaag staak ik het verzet en geef me over aan de emotie. Morgen weer een nieuwe dag.

13 opmerkingen:

  1. Sterkte lieve familie
    Dikke knuffel uit Breda

    Van Danoesja Koziol

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geef je er maar aan over het moet eruit , heel veel sterkte met je verdriet . Hou je vast aan je lieve man, laat hem er voor je zijn . Ik zal bidden en vragen of Jezus Zijn armen om jullie heen wil slaan en jullie wil troosten in dit intens grote verdriet en gemis om jullie allerliefste mooiste bijzonderste Marnix.. Liefs Lidia Hakvoort.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geen woorden...in gedachten bij jullie...dikke knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is zo logisch.... het komt bij vlagen en sommige vlagen duren langer en zullen heviger zijn. Geef je over. Geef je over aan je verdriet. Geef je over aan het zwanger zijn van 2 kindjes en geef je over aan de liefde die je voor Marnix voelt. Het verdriet mag er zijn en moet er soms uit, Marnix altijd in je hart.

    sterkte en veel bewondering!!
    Noortje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik denk dat Marnix je verdriet verdient. Zo'n mooi kereltje, daar moet ook om gehuild worden, die kan niet anders dan gemist worden. Ik hoop dat je ook met een glimlach aan hem kunt denken, misschien nu nog niet maar over een poosje. Dat verdient hij ook!
    Niemand kan jullie verdriet weg nemen, wel wil ik je laten weten dat ik elke dag aan jullie denk. Sterkte!

    Liefs Melanie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve mama,....een arm om je heen....omdat ik niet en niemand niet, jullie verdriet kan verminderen.....laat het maar komen, die emoties. Verdriet mag er zijn. Moet er misschien zelfs wel zijn om een verlies als dit een plek te kunnen geven.huil maar, laat het maar stromen. Jullie liefde voor Marnix wordt er niet minder van...uit ervaring weet ik dat je niet altijd sterk kunt zijn en blijven. Ik wou dat ik meer voor jullie kon doen dan enkel wat woorden.......
    Annemieke bakker

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gewoon laten komen wat komt en dicht bij je gevoel blijven lieve Hera!Huil maar lekker zoveel als je nodig hebt,wat er niet in zit hoeft er niet uit...beter als dat je t inhoudt en gaat zitten wringen in je.Voor niemand goed...Voor jou niet Olav niet Jur niet, en vast voor de baby`s ook niet.Veel sterkte, en misschien is t morgen weer wat lichter voor je #troostknuffel gjamh

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Sterkte ....normaal dat je intens verdrietig bent.
    Het is vreselijk om je lieve kindje te zien overlijden.
    Ik hoop dat veel stenu zal ontvangen...En dat je houvast heb aan je man en Olav.....
    Vanuit Nijmegen een knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het uiten van je verdriet helpt je om met je pijn om te kunnen gaan. Zie het als iets positiefs, omarm je verdriet en accepteer het. Je hebt je verdriet nodig, juist om positief te blijven en door te kunnen gaan.



    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieve moeder van Marnix...
    Ik lees al een tijdje mee... met verdriet in het hart. Wat moet het moeilijk zijn je kind los te laten.
    Wij... wij moeten vanmiddag onze hond Frommel in laten slapen, straks om 1 uur. Ik heb Frommel gevraagd Marnix te zoeken en zijn beste vriend te worden, net zoals hij dat 11,5 jaar voor ons is geweest. Ik weet zeker dat hij dat gaat doen...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Afschuwelijk vind ik het voor je. Ik zou zo graag willen dat jullie en Marnix al deze pijn en dit verdriet bespaard was gebleven. Dat je Marnix gewoon weer de tuin rond zag gaan in dit herfstzonnetje, op zijn driewieler.

    Zinloze woorden, want het mag niet zo zijn. De enige reden dat ik het schrijf is denk ik om je te laten weten dat er zo veel mensen zijn die je goeds toewensen. Die met je meeleven.

    Jouw verdriet kan niemand wegnemen, maar vandaag wens ik voor jou een zonnestraaltje. Een direct van Marnix naar jouw hart, om je even te verwarmen en te koesteren.
    Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Laat maar gaan al je tranen,
    zoveel verdriet,
    daar zullen nooit tranen genoeg voor zijn.

    Heel, heel erg veel sterkte !
    Zomaar een mama.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik weet eigenlijk niet wat ik kan schrijven, na het lezen van je berichtje van vandaag. Weet wel dat heel veel mensen om jullie heen proberen jullie te laten weten dat ze bij je zijn, niet fysiek maar in ns hart. Wij lopen deze weg met jullie mee, maar kunnen niet jullie pijn dragen, al zouden we dat wel willen. Probeer maar kracht te halen uit al die mensen. Lieve groet, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen