donderdag 20 juni 2013

Zaterdag 15 juni 2013

In de morgen ga ik met een vriendin naar mijn favoriete wolwinkel; De Vlotte Knot in Amsterdam. Eigenlijk is de winkel gesloten maar omdat het veel moeite kost om tijd vrij te maken, zorgt de eigenaresse dat ze in de winkel is. Ik heb de wol nodig om een project af te maken. Het voelt altijd als een warm bad, deze winkel en het gastvrije welkom van deze bijzondere vrouw.
En het is even fijn om van huis weg te zijn. Linda komt om voor de tweeling te zorgen omdat Jur zijn arm nog niet kan gebruiken. Een zegen dat zij wil komen.

De Alpe DuZes is gereden en in de middag ontvangen we de topsporters van TeamMarnix.nl
Ruud, Heidi, Yvette en Paula. Zij hebben de berg bedwongen. Een zeer emotioneel en indrukwekkend evenement.
Zij willen ons graag iets aanbieden. Een aandenken aan de tocht, in herinnering aan Marnix, voor wie zij dit hebben gedaan.

Het raakt ons. Zoals te verwachten valt. We hebben via facebook, telefoon en berichten de toer gevolgd. Op afstand al indrukwekkend.

Het team overhandigt ons het shirt waarin Ruud naar boven is gelopen. Hij heeft één keer gefietst en één keer gelopen.
Op het shirt staan persoonlijke boodschappen. We vinden het schitterend. Die gaat ingelijst worden.


Toen het idee van TeamMarnix.nl ontstond was Marnix nog bij ons. Ergens leefde de stille hoop dat we dit jaar met hem de sporters van het team bij de finish zouden kunnen komen binnenhalen. Hij heeft het niet gehaald. 
Het gemis blijft zeer doen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten