maandag 27 mei 2013

Vrijdag 24 mei 2013

Ik ben onrustig. Mijn gevoel over de bijeenkomst morgen is heel dubbel. Ik wil gaan, bewust bezig zijn met Marnix, zijn leven, ziekzijn en sterven. Maar ik zie op tegen de emoties.

Als je een uitnodiging krijgt voor een verjaardag weet je over het algemeen wat je mag verwachten; gezelligheid,  een stukje taart en hopelijk veel lachen. Als je naar een bijeenkomst van de VOKK gaat weet je dat het zwaar gaat worden. Tenminste, dat verwacht ik, ik ben er nog nooit geweest.

In de avond ga ik bij mijn zus op bezoek. Even mijn hart luchten. Dat gaat prima bij haar. De avond gaat gauw voorbij.

Hopelijk kan ik vannacht slapen.  En dan is het morgen.

3 opmerkingen:

 1. Hera, je raakt me steeds weer met je woorden. Je bent eerlijk, maar tegelijkertijd ook zo kwetsbaar.
  Ik hoop dat je steun hebt kunnen krijgen bij de bijeenkomst. Ik denk dat je met mensen die door hetzelfde dal zijn gegaan als jullie een luisterend oor krijgt en begrip.
  Nou ja, dat wilde ik je graag meegeven, bedankt dat ik mee mag lezen met jou en je gezin.
  Groeten en liefs van Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Hera,

  Berichtje voor jou en Jur.

  Vanavond heb ik gekeken naar De Beste Singersongwriter van Nederland. Ik hou van muziek, altijd gedaan.
  Vanavond 1 van de mooiste liedjes gehoord die ik de laatste tijd heb mogen beluisteren. Het heet 'dat ik je mis' en is gezongen door Maaike Ouboter.

  Ik kan geen pijn wegnemen of verdriet minder maken. Ook kan ik niet beweren dat ik weet wat jullie doormaken want dat weet ik niet. Wel kan ik oprecht zeggen dat ik aan jullie denk als ik naar een prachtig liedje luister waarin het gemis om een geliefde zo ontzettend mooi wordt verwoordt.

  Dit liedje ga ik nog heel erg vaak beluisteren op YouTube, met mijn ogen dicht, in gedachten bij een gezin die het deze maand zeer zwaar hebben.

  BeantwoordenVerwijderen