donderdag 2 mei 2013

Zaterdag 27 april 2013

Jur en ik moeten meer bijkomen van de feestelijkheden van gisteravond dan Olav. Die is om half acht al weer fris en fruitig. Hij heeft maar weinig slaap nodig. Hij lijkt op zijn vader.

We hebben een rustige zaterdag. Dat is ook wel nodig want we hebben 's avonds weer een feestje. Eén van de teamgenoten van Jur wordt 50 en dat moet gevierd worden.
Dat soort feestjes zijn altijd een succes. Er wordt veel gelachen en er zijn veel leuke mensen om een goed gesprek mee te voeren. Ook de diepte in.

Olav en de tweeling zijn wederom in goede handen. Olav gaat Sjakie en de Chocoladefabriek kijken. Het boek is net uit dus de film wordt enthousiast ontvangen. Olav wordt heel graag voorgelezen en Jur doet het met liefde en ze zijn begonnen aan alles van Roald Dahl. Met regelmaat schatert Olav het uit. En als hij niet kan wachten tot de volgende dag leest hij de hoofdstukken maar vast zelf.

Omdat Olav niet mee is, kan ik een wijntje drinken. Ook wel eens lekker. Na twee wijntjes wordt het al een stuk joliger. Ik ben ontspannen en heb het heel erg naar mijn zin. Voor één uur zijn we thuis. Morgen maar rustig aan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten