vrijdag 15 februari 2013

Woensdag 13 februari 2013

Wat een vreselijke nacht heb ik achter de rug. Als ik 's morgens uit bed stap verga ik van de spierpijn.  Ik pak de geliefde en gehaatte oorthermometer en kom uit op een temperatuur van 39.3
Tijd voor paracetamol en naar bed. Dit was niet de bedoeling.

In de middag gaat de tweeling naar de buren. Hans, Netty en Manon staan altijd klaar om ons een hand toe te steken. Zeker in een situatie als deze is dat heel erg lief. We zijn blij met zulke buren.

Uiteindelijk komt de tweeling om half tien in de avond weer thuis. Ze zijn heel erg lief en gaan vlot naar bed. Ze slapen inmiddels ongeveer negen uur aan één stuk en dat stelt mij in de gelegenheid om lang te slapen. Ik heb het hard nodig.

2 opmerkingen:

  1. Beterschap! Wat fijn om zulke behulpzame buren te hebben. Veel mensen (is mijn ervaring) vinden het zwaar om even op een babytweeling te passen. Wat goed dat je er ook gebruik van maakt en je rust kan pakken.

    veel liefs van een moeder van 4

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rustig aan maar. Niks zo belangrijk als lekker bijkomen en even goed herstellen. Moeders kunnen eigenlijk niet ziek zijn he. Fijn dat je gelukkig toch je rust kunt paken.

    BeantwoordenVerwijderen