maandag 11 februari 2013

Zaterdag 9 februari 2013 Teammarnix.nl

In de zomer is het initiatief genomen om mede voor Marnix de Alpe d'HuZes op te fietsen door een aantal vrienden van ons.
Dit initiatief heeft inmiddels goed vorm gekregen en er zal op 5 juni 2013 gefietst gaan worden.
Ruud van Hoven, Heidi de Boer, Yvette Demmers en Paula Wessels zijn de sportievelingen die deze geweldige rit gaan volbrengen.

Aangezien dit allemaal in de zomer ontstaan is hebben Jur en ik ons hier afzijdig van gehouden. Vanaf eind juli ging het bergafwaarts met Marnix en konden wij onze steun niet garanderen. Wij staan wel vierkant achter deze actie.

Alles wat er opgehaald kan worden in de strijd tegen kanker is heel erg welkom.

Kijk alstublieft eens op:
Opgeven is geen optie
TeamMarnix.nl op Facebook
TeamMarnix.nl

Zij willen ten minste 15.000 euro ophalen. Steun hen én het KWF door uw bijdrage te doneren via Opgeven is geen optie, acties

Als iedere bloglezer 50 cent doneert, is de 15.000 gehaald!

3 opmerkingen:

 1. Ik kan zelf helaas niet veel missen, maar ik ga in ieder geval iets over maken. K moet stoppen!! We gaan ervoor, met zn allen. Geweldig idee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Al een tijdje volg ik jullie blog. Wij als gezin gaan vanaf morgen 40 dagen vasten. Vasten doen we om te beseffen hoe rijk we zijn. Rijkdom in de vorm van leven in een liefdevolle omgeving en hebben van een goede gezondheid naast rijkdom in de vorm van het hebben van genoeg geld. We eten gewoon 3 maaltijden per dag. Maar snoepen niet, drinken geen alcohol, een keer geen vlees eten, een keer brood ipv warm eten, doen regelmatig de tv en de computer uit en pakken vaker de fiets. Alles wat we (be)sparen gaat naar het KWF. Idee van onze 14 jarige dochter.

  groetjes
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wou net doneren, maar lukte niet vanuit Vlaanderen... is er een mogelijkheid om op een andere manier te doneren?
  Liefs,
  Tinneke

  BeantwoordenVerwijderen