donderdag 7 februari 2013

Woensdag 6 februari 2013

Vandaag wil ik de reikwijdte van het blog gebruiken om een oproep te plaatsen. Ergens vorig jaar ben ik mijn ring kwijtgeraakt. Af en aan moet ik daaraan denken en vind ik het heel erg jammer. Jur heeft de zijne nog wel en het voelt vreemd dat ik die van mij niet meer heb.

Waarschijnlijk heb ik hem met handen wassen ergens afgedaan en naast de kraan laten liggen. Ik heb navraag gedaan in het AMC en in het Ronald McDonaldhuis maar bij ons laatste vertrek was de ring niet gevonden.
Nu dus de vraag of iemand mijn ring gevonden heeft.

Het is een stalen ring met rondom briljantjes. Aan de binnenkant staat gegraveerd: Jur 02-04-2004

Ik hoop zo dat de ring boven water komt.

4 opmerkingen:

 1. Hoi!
  Mijn moeder heeft juist hetzelfde meegemaakt toen ze mijn neefje ging bezoeken. Ze had haar ring ook uitgedaan en in haar handtas gestoken. Thuisgekomen alleen nog een horloge en haar andere ring maar trouwring kwijt.... bijna twee jaar later, bij het vervangen van de handtas vond ze hem terug tussen de voering van de tas. Heel toevallig omdat ze nog even wilde voelen dat hij wel zeker leeg was...... In plaats van in het zakje, net ernaast gestoken.....
  Ik hoop dat jij ook je ring terugvindt, in een tas, een jaszak een voering....
  groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh vervelend! heb je twitter? misschien ook een tweet aan weiden? (desnoods met link naar dit blogbericht als het niet past in 140 tekens)

  ik duim voor een eerlijke vinder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er even een twitterberichtje uitgegooid met de link naar je blog. Ik hoop heel erg dat je hem nog terugvind.
  Mijn man is zijn ring ooit verloren in zee. Die hebben we helaas moeten vervangen door een nieuwe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb mijn ring zo na een jaar teruggevonden in de rubber van de wasmachine! En mijn man zijn ring vonden we 2 dagen nadat we de bestelling plaatsten voor een nieuwe dan toch in de autootjes-bak van de kinderen.... oh, ik hoop zo dat jij je ring ook op zo'n onverwacht plekje terug vindt!

  BeantwoordenVerwijderen