vrijdag 3 augustus 2012

Donderdag 2 augustus 2012

Als we uit bed komen blijkt de pijn in Marnix zijn rug niks verminderd. Hij heeft gisteren vanaf dat we thuisgekomen zijn geen pijnstilling meer gehad en dat merken we.
Zijn neurologische klachten zijn allemaal weg. Hij loopt niet meer "dronken" of wijdbeens, hij praat beter en zijn gezichtsveld is weer wat we verwachten. De ingreep van zondagavond heeft voor verlichting gezorgd. Marnix functioneert weer normaal.

Maar die rugpijn zit ons wel dwars. Wat hiermee te doen?

's Middags gaan we naar mijn zus en ook haar en haar man valt het op. Marnix beweegt als een oude man. Zitten gaat niet goed. Hij ligt of staat het liefst.
Thuisgekomen geef ik hem paracetamol. Een behoorlijke dosering. Daarmee gaat het iets beter. Na de MRI blijft alleen een gekneusde of verrekte rug over. Daar houden we maar aan vast. Geen idee hoe lang het herstel daarvan duurt maar volgende week gaan we weer kuren en voor die tijd hebben we o.a. een consult bij de neuroloog. We zullen maar eens horen wat die te zeggen heeft.

Ondanks de pijn eet Marnix vandaag erg goed. Er gaan drie boterhammen naar binnen. Dat hebben we lang niet gezien.

's Avonds komt er een goede vriendin. Even mijn voeten vertroetelen. Heerlijk is het. En we hebben lol. Jur gaat sinds een poos weer eens naar hockeytraining en ook hij heeft een fijne avond.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten