woensdag 5 december 2012

Maandag 3 december 2012

Stukje bij beetje word ik weer mijzelf. Fysiek ben ik steeds beter in staat de dagelijkse dingen weer zelf te doen. Dat helpt enorm voor mijn gevoel van zelfredzaamheid.
Gevoelsmatig ben ik in huis aan het puinruimen. Een jaar lang is alleen het noodzakelijke gedaan. Ook is er veel veranderd in huis waar ik mijn weg nog niet in kan vinden.
Het wordt dus tijd om orde op zaken te stellen en vandaag maak ik daar een goed begin mee. Wellicht helpt het ook wat bij de chaos in mijn hoofd.
De komende tijd wil ik stukje bij beetje een soort voorjaarsschoonmaak houden. Wellicht ben ik aan het einde van de rit ook in staat om Marnix' kamer binnen te gaan. En zo niet, dan niet. Het is geen heilig moeten.

4 opmerkingen:

 1. Zoveel respect voor je. . . .!
  heel veel succes met het ruimen, sterkte!
  liefs angie, rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wanneer iemand nog bij je is ga je dagelijks zijn kamertje in. zonder iemand is het een grote drempel om het gemis om alles. Doe jij het maar fijn op jouw manier, want wat is de goede manier is er wel een manier. Veel respect voor jullie en Marnix. Laat de tijd zijn tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kan jij het allemaal mooi verwoorden. En het is net zoals je zegt: het is geen heilig moeten. Het mag, het kan, het mag vooral op jouw manier. Wat voor jou goed aanvoelt, is de goede manier. Jouw tijd zal spreken!
  Moedige vrouw ben jij!
  Een Vlaamse moeder van drie, die zonder al dat verdriet ook niet altijd tot al die klussen komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is geen moeten. Misschien wil je het graag maar ben je ergens bang voor? Dan kun je je afvragen wat er gebeurt als dat gebeurt waar je bang voor bent.
  Misschien is dat op zijn tijd wel goed om te doen of dan te gaan, samen of alleen. Dat waar je het meest bang voor was, is al gebeurd...

  Jouw tijd, jouw moment, de confrontatie met de plek waar jullie Marnix hoort te zijn maar zo duidelijk ontbreekt..

  Succes met ruimten, heerlijk, ben hier ook begonnen!

  BeantwoordenVerwijderen