maandag 10 december 2012

Vrijdag 7 december 2012

Vreugde is pas vreugde als je het deelt. En een paar extra handen is welkom als het baddertijd is voor Arthur en Victor. Dus Netty komt helpen. Samen doen we de jongens in bad. Ze vinden het heel erg fijn. En wij ook.
Na het bad krijgen ze hun kerstpakjes aan. Ze zijn geweldig!

Arthur en Victor


Het weer nodigt niet uit om naar buiten te gaan. De sneeuw blijft tot laat in de middag vallen. Zolang ik niet naar buiten hoef vind ik dit weer wel leuk. Ik hou niet van kou en nattigheid. De lente is mijn favoriete seizoen.

Olav vindt de sneeuw dit jaar voor het eerst leuk. Jur gaat hem met de slee uit school halen. Een leuke wandeling. Als ze thuis komen heb ik warme chocomelk gemaakt. Met slagroom. Het is precies wat je van zo'n dag verwacht. Idyllisch. Het gemis is groot nu.12 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze mooi, je kerstmannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien ze er schattig uit, twee kleine boefjes in hun rendieren pakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat worden ze al groot , lekkere bolle wangetjes. Kostelijk die pakjes ! Denk nog steeds aan jullie, zal voor jullie bidden. Liefs Lidia hakvoort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht nu echt helemaal hetzelfde, wat zijn ze groot geworden. zo knap dat ze zijn. Dikke knuffel.

   Verwijderen
 4. Wat een verterende foto :). Prachtig.
  Het klinkt zo heerlijk he.. sneeuw,... man en kind heerlijk buiten, warme chocomel bij thuiskomst, 2 lieve baby's bij je.. Ik kan me voorstellen dat je Marnix nu heel erg mist... Juist nu..

  Fijn die helpende handen bij het badritueel, hier hielp grote dochter graag met het badderen van de tweeling en ik was maar wat blij met die hulp.

  veel liefs van een moeder van 4

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verte-de-rende foto bedoelde ik uiteraard...;)

   Verwijderen
 5. prachtig die jongetjes! wat een rijkdom dan he, maar daar tegenover zo'n groot gemis, zo dubbel allemaal!! heel veel sterkte hoor voor jullie allemaal in deze tijd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Snoesjes! Wat zullen jullie trots zijn.

  BeantwoordenVerwijderen