maandag 31 december 2012

2012, Diepte- en Hoogtepunten

Het oude jaar nadert zijn einde, een nieuw jaar staat te beginnen. Het jaar dat achter ons ligt had niet zwaarder kunnen zijn dan het geweest is. De dalen en de pieken zijn extreem geweest.Marnix op 1 januari 2012, om 0:30 uur in de tuin. Net terug uit het ziekenhuis wegens ineens opgekomen koorts.

Zijn laatste "oud en nieuw". Dat vermoeden hadden we wel, maar zeker wisten we het niet.

Het is bizar, op 12 september hebben we Marnix moeten laten gaan, 5 weken later mochten we twee wondertjes welkom heten. De contrasten konden niet scherper zijn.

2012 mag nu over zijn, voor 2013 hopen we alles in rust te kunnen laten bezinken.

Voor iedereen die ons het afgelopen jaar heeft bijgestaan: Bedankt!
We hopen dat 2013 voor iedereen een mooi jaar mag worden!5 opmerkingen:

 1. Afscheid nemen van 2012, het jaar dat jullie Victor en Arthur bracht, het jaar waarin jullie Marnix moesten laten gaan, maar waarin jullie ook nog zoveel mooie momenten met Marnix hebben mogen delen. Ik hoop dat 2013 een rustig jaar mag worden voor jullie, waarin jullie alles inderdaad kunnen laten bezinken en een plekje geven. Tijd voor elkaar en jullie prachtige gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens voor jullie dat 2013 een rustig jaar wordt, waarin Marnix in jullie hart bij jullie is. Waarin het leven steeds iets meer zijn nieuwe vorm uit laat tekenen. Waarin er tijd is om om Marnix te rouwen, en om hem te herdenken. Een jaar waarin jullie kunnen genieten van Olav, Arthur en Victor, en van elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens jullie een prachtig mooi 2013 met veel rust waarin alles een plekje in jullie hart gaat krijgen. Het is eigenlijk moeilijk onder woorden te krijgen wat ik jullie toewens na zo'n gitzwart jaar maar waarin jullie leven ook werd verrijkt met jullie twee zonen. Alle, alle goeds voor 2013.
  Een stille meelezer van je blog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wens jullie het allerbeste voor 2013 en de toekomst.
  weet zeker dat Marnix, met oud en nieuw, over jullie schouders heeft meegekeken naar het afsluiten van 2012.
  weet dat hij, ook al ga je een sieraad dragen, hij altijd bij je is, en zal zijn.
  je draagt hem voor altijd in je hart mee zoals vele mensen dat met jullie doen.
  heel veel liefs, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sluit me van harte aan bij mrtj. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen