donderdag 3 mei 2012

Dinsdag 1 mei 2012

Vanmorgen is Marnix weer misselijk. Met het in het juiste tempo en de juiste volgorde toedienen van de medicijnen lukt het om het braken te onderdrukken. Marnix voelt zich een half uur nar de medicatie beter. Dan komt hij van de bank af en gaat wat ondernemen. Goed om te zien want vaak doet de medicatie niet zoveel.
Gezien zijn algehele gesteldheid hebben wij de indruk dat hij een te laag Hb  heeft en dat er wellicht een bloedtransfusie moet komen. Vandaag bel ik met het AMC en we gaan morgenochtend bloedprikken.

Gedurende de dag heeft hij wat meer energie. Hij doet meer en ligt minder vaak en lang op de bank. Uiteindelijk valt hij aan het einde van de middag bij de buren op de bank in slaap. Daar laten we hem een uurtje liggen voor we hem ophalen.

Al met al is deze dag redelijk goed te noemen. Geen braken en meer energie.

Wat onze dag het meest bepaald is het bericht dat Bibi Boers uit Enschede is overleden. Voor haar ouders is dit het tweede kind wat ze verliezen aan een neuroblastoom, een niet-erfelijke vorm van kinderkanker.
We zijn de hele dag in gedachten bij haar en haar ouders. Geschokt door dit vreselijke nieuws.
Bibi en haar ouders hebben anderhalve week geleden te horen gekregen dat zij uitbehandeld was. Dit komt wel heel erg snel. Bibi is naar haar broertje toe.
http://www.trib4bibi.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten