donderdag 19 juli 2012

Dinsdag 17 juli 2012

Vandaag de laatste dag van de kuur die aan het infuus doorgebracht wordt. Ik ga deze dag met Marnix mee, ik kan meerijden met een vriendin die ons brengt en haalt.
We zijn weer op de dagbehandeling en het is relaxed in het ziekenhuis. de verpleegsters van de dagbehandeling zijn onze favorieten.
Marnix valt al snel in slaap en alles loopt op rolletjes. Marnix krijgt vandaag een chemo-gift die direct gegeven kan worden, een prik in zijn hoofd en een chemo via het infuus. Best veel troep voor zo'n klein lijfje. Hij lijkt er geen last van te hebben.
Thuisgekomen is hij weer gewoon vrolijk en ondeugend. Hij wil graag met de vriendin mee die ons gereden heeft. In eerste instantie wil ik het niet hebben maar hij is volhardend en de vriendin vindt het ook leuk. Dus hij kan gaan. Hij heeft een erg leuke middag. Pas na het avondeten ga ik hem ophalen. Hij ligt dan nog te slapen op de bank. Want moe is hij wel van de chemo. Maar een patient niet deze kuur. We zijn trots op hem en blij dat het zo kan.

1 opmerking:

  1. Wat een kanjer is marnix zeg! Wauw. In vergelijking met wat je veel ziet, heeft hij zo veel meer energie. Dat geeft jullie vast een goed gevoel! Hopelijk blijft het zo. Liefs, Elise E

    BeantwoordenVerwijderen