vrijdag 27 juli 2012

Woensdag 25 juli 2012

De eerste keer bloedprikken na de kuur. We zijn benieuwd wat de uitslagen zijn. Jur gaat met Marnix naar het ziekenhuis. Met de fietskar. Marnix vindt het fijn in die kar. Jur trapt altijd hard door en doordat er geen wachtenden zijn bij het laboratorium zijn ze met anderhalf uur al weer terug.

Als het verpleegkundig spreekuur belt zijn de waarden al wel laag, maar niet zo laag dat er een bloedtransfusie zal volgen. Alleen zijn bloedplaatjes zijn erg laag. We moeten er dus voor zorgen dat hij niet valt of een wondje krijgt. Dat stolt dan niet en dan is de kans groot dat we alsnog naar het ziekenhuis moeten. Met dit weer blijven we echt liever thuis.

Olav is vandaag baldadig. Of het door het weer komt of door vermoeidheid, dat weten we niet, maar het is wel even lastig.

Er komt vandaag een ex-overblijfcollega spullen voor de babies brengen. Daar worden we erg blij van. Inmiddels hebben we al niet veel meer nodig. Alleen in huis moet er nog het een en ander gebeuren. Dan kan de definitieve kamerindeling betrokken worden door de jongens. Langzaamaan valt het allemaal op zijn plek.

1 opmerking:

  1. Fijn om te lezen dat er zo veel hulp is om alles op de rit te krijgen. Ik vind jullie allemaal echte kanjers. Elkaar helpen, met elkaar praten, leuke dingen doen... En dat terwijl marnix zijn ziekte zo heftig is. Petje af voor jullie. Ik hoop dat marnix het zo goed blijft doen zoals hij de hele tijd al doet!! Geniet van het weer. Liefs, Elise E

    BeantwoordenVerwijderen