maandag 9 juli 2012

Zaterdag 7 juli 2012

De voorbereidingen voor het grote feest van morgen zijn in volle gang. Boodschappen doen. Tuin in orde maken, extra koelkast erbij. Dat soort dingen.

Ondertussen komt Geert nog de wandjes op zolder verven. En 's Avonds komt een goede vriendin helpen met versieren. Vooral de tuin wordt royaal voorzien van balonnen. Ondanks de slecht weersverwachting verwachten we veel mensen in de tuin. Lekker onder de veranda.

Vandaag merken Jur en ik duidelijk op dat de spraakontwikkeling bij Marnix anders verloopt dan we verwachten. Hij spreekt in blokletters, herhaalt heel veel en het duurt lang voordat hetgeen hij bedacht heeft zijn mond verlaat. Aankomende kuur gaan we dat bespreekbaar maken. We weten niet of het komt doordat er zoveel in zijn hoofd gebeurt en dus bij zijn aandoening hoort of dat het typisch iets voor Marnix is. Het valt gewoon erg op.

Aan het eind van de dag zijn Jur en ik alletwee gesloopt. We gaan op tijd in bed. De feestelijkheden beginnen morgen al om tien uur. We willen er fris en fruitig bij zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten