vrijdag 30 maart 2012

Donderdag 29 maart 2012

Wat een fijne dag hebben we weer gehad. Marnix doet het echt heel erg goed.
's Morgens bloedprikken met Jur. Hij laat geen traan. Hij is er inmiddels aan gewend en zegt bij thuiskomst alleen: bloedprikken, deed zeer.

In de middag kwamen de gastoudermeisjes langs. Zij kennen Marnix al vanaf zijn geboorte en zijn deeltijd broer en zus. De meisjes zijn zeven en vijf jaar oud. Ze zijn ook erg begaan met Marnix. Olav vond het ook erg fijn dat ze er waren. Als vanouds werd er gespeeld en gelachen terwijl de mama's even wat dronken.
De meisjes hadden nog een leukigheidje mee voor mij: een gigaspin in een bakje. Bah. Ik krijg er de rillingen van, wat voor veel hilariteit zorgde. Missie geslaagd! Ook brachten ze aarbeienplantjes mee. Genoeg om een deel van de tuin mee te vullen nu we de hortensia's eruit hebben gedaan. Leuk en lekker.

Olav vindt het heel erg leuk en spannend dat we morgen naar de Efteling gaan. Wij ook. Marnix heeft geen idee waar het over gaat als we op internet filmpjes en de site van de Efteling bekijken. Maar hij reageert er vrolijk op. Ook bij ons begint het te kriebelen. Het is voor ons beiden al héél lang gelden dat we in de Efteling zijn geweest en we kijken er erg naar uit.
Jur doet boodschapjes om mee te nemen. Drinken, lekkers en broodjes.
Wij maken ons op voor een dagje genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten