zondag 8 april 2012

Zaterdag 7 april 2012

Naar Disney on Ice, mogelijk gemaakt door de Make a Wish foundation.
's morgens doen we gauw paasboodschappen. Het is niet heel veel want we zijn eigenlijk het hele weekend onder de pannen. Het belooft een gezellig weekend te worden.
De aftrap vindt vandaag plaats met de show in Utrecht. Onderweg er naar toe laat een van de sondepleisters van Marnix' wang los. Minder prettig want ik heb pleister niet standaard in mijn handtas zitten. De autoverbandtrommel biedt uitkomst. We gaan even naar een carpool parkeerplaats en daar kan ik de pleister vervangen. We willen niet het risico lopen dat er een nieuwe sonde geplaats moet worden. Voor Marnix is dit een heel vervelende handeling en het vraagt altijd wat logistiek getelefoneer om een en ander af te stemmen met de kinderthuiszorg. We zijn er vroeg genoeg bij want Marnix meldde het zelf.
Door naar de show. De jongens zijn bij aankomst onder de indruk. Wij ook, maar meer van alle merchandise met bijbehorende prijskaart. Olav en Marnix talen er niet naar. Ze zijn gelukkig met de popcorn en het programmaboek.
Als de show begint houdt Marnix het hooguit 10 minuten vol op zijn eigen stoel en kijkt naar de show. Hij vindt vooral Mickey Mouse erg leuk. Als  Mickey van het ijs is, is bij Marnix de aandacht weg en wil hij op schoot zitten. Hij kijkt met een half oog en applaudiseert driftig mee. Om dan als het applause gestopt is te vragen of we naar huis gaan. Olav daarentegen zit ademloos te kijken. behalve bij de Kleine Zeemeermin en Tinkerbell. In het deel voor de pauze zit een stuk van Cars, dat vindt hij super. En het deel na de pauze is alleen Toy Story 3. Olav geniet met volle teugen.
We sluiten de dag af met frietjes. De jongens hebben het leuk gehad en wij ook!



1 opmerking:

  1. Wat gaaf!! Als ik morgen de staats win neem ik jullie mee naar Euro Disney..... Xxx

    BeantwoordenVerwijderen