zondag 24 juni 2012

Zaterdag 23 juni 2012

Vandaag een naar omstandigheden goede dag. Het energielevel van Marnix neemt wat af maar het mag geen naam hebben in verhouding tot de behandeling die hij krijgt. Vooralsnog geen koorts, geen misselijkheid en geen kapotte billen.

Zijn schaafwond ziet er keurig uit. Bij het vervangen van het verband, waar hij overigens erg paniekerig op reageerde, begon de wond wel weer een beetje te bloeden maar was ook goed te stelpen. Al met al een positief beeld.

's Middags slaapt hij wat op de bank om daarna weer fris wakker te worden. We hebben een BBQ op de hockeyclub en daar kijken we erg naar uit. We vinden het altijd erg gezellig op de club en voor Marnix ziek werd kwam hij er ook vaak. Als blikvanger op de bar meedeinen op wat vlotte deuntjes. Het was altijd een succes.
Ook Marnix heeft zin om naar de club te gaan. Het team waar Jur in speelt is kampioen geworden (in totaal 6 teams van MHCH) en we gaan naar de kampioenshuldiging. Helaas voor Marnix valt het hem heel erg tegen. Hij zit met zijn handjes over zijn oren in de buggy. Voor vertrek was hij bij de buren en een berichtje naar de buurvrouw en ze komt hem halen. Hij mag daar frietjes eten.

Wij hebben het nog even heel erg gezellig op de club.
Verlangen naar hoe het was voor Marnix ziek werd.
Misschien wordt het op een dag wel weer zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten